PALAUTUS, VAIHTO JA HYVITYS

TUOTTEEN PALAUTUSOIKEUS

Kaikilla tuotteilla on täysi 14 vuorokauden palautusoikeus. Tuotteen voi palauttaa maksutta asiakaspalautuksena (Posti) tai Radical North Storen myymäläämme kuittia vastaan. Palautettavan tuotteen tulee olla täysin käyttämätön ja kuitti mukana.
Verkkokaupan palautusohjeet Postin kautta:
– Kirjoita pakettiin mukaan selvitys palautuksesta/vaihdosta sekä IBAN-tilinumero, johon voimme palauttaa rahasi.
– Pakkaa tuote asiallisesti
– Vie paketti postin toimipisteeseen ja pyydä palautus kuitti todistukseksi itsellesi
– Vaadi postissa vastakappale lähetyksestä jolla voit seurata että paketti varmasti palautuu meille ja saat rahasi takaisin/tuotteen vaihdettua.
( Huom! Pelkkä kuitti ei riitä siinä tapauksessa jos paketti katoaa, joten säilytäthän aina palautuksen vastakappaleen sekä kuitin. )
Nettikaupan yhteystiedot palautusta varten:
The North Face Store Helsinki / Radical Retail Oy
Simonkatu 6, 00100 Helsinki
+358 50 556 1181
Sopimusnumero: 672382 (Kirjoitetaan paketin ulkopuolelle/postivirkailijan sitä kysyessä)

TUOTTEEN PALAUTTAMINEN

Mikäli haluat rahojen palautuksen, lähetä tuote takaisin meille ylläolevan palautusohjeen mukaisesti tai tuo käyttämätön tuote kuitin kanssa Radical North Store myymäläämme. Verkkokaupan tilauksissa täytyy olla mukana tilausnumero sekä tilaajan nimi.  Kun paketti saapuu meille, tarkastamme palautuksesi, jonka jälkeen palautamme maksamasi summan maksuvälityspalvelumme kautta. Kun palautus on tehty, saat maksupalveluntarjoajalta (Paytrail) palautusvahvistuksen tilauksen yhteydessä antamaasi sähköpostiin. 

TUOTTEEN PALAUTTAMINEN

Halutessasi vaihtaa tuotteen, kirjoita mukaan selvitys mihin tuotteeseen haluat vaihtaa. Jos haluamasi vaihtotuote on alkuperäistä tuotetta edullisempi, maksamme erotuksen tilillesi. Palautettu summa näkyy pankkitililläsi  2–5 pankkipäivän päästä.

TUOTEVIRHEEN KORJAAMINEN

Jos toimitettu tuote on viallinen, voit tehdä tuotteesta virheilmoituksen ja lähettää tuotteen asiakaspalautuksena maksutta Postin kautta tai tuoda sen myymäläämme. Samalla pyydämme ilmoittamaan, haluatko rahojen palautuksen tai uuden vastaavan tuotteen tilalle.