BRÄNDIT

THE NORTH FACE

Vuodesta 1966 asti The North Face on tarjonnut parhaimmat vaatteet ja varusteet niin haastavimpiin retkiin kuin vapaa-ajan moderniin matkailuun. The North Face on tunnettu laadukkaista teknisistä ulkoiluvaatteista, jotka kehitetään yhdessä huippu-urheilijoiden kanssa ja ympäristön inspiroimana.

The North Facen vaatteet ja varusteet mahdollistaa ainutlaatuista suorityskykyä ja viimeisteltyä designia. Brändin omat teknologiat kuten VECTIV™ ja FUTURELIGHT™ on suunniteltu maksimoimaan suorituskyky uudenlaisella tavalla. The North Face on ollut vuosikaudesta seuraavaan kiipeilijöiden, kestävyysjuoksijoiden, extreme laskettelijoiden ja lautailijoiden ja retkeilijöiden ykkösvalinta.

SMARTWOOL

Vuodesta 1994 Smartwool on tarjonnut laadukkaita ja kestäviä merinovillatuotteita. Ajatus kaikkeen lähti, kun brändin perustajat halusivat yksinkertaisesti nauttia hiihtoretkistä pidempään ilman kylmeneviä varpaita. He tajusivat merinovillan potentiaalin, josta alkoi Smartwoolin tarina yhdeksi suosituimmaksi ulkoiluvaatetusbrändiksi. 

Smartwool brändi ja tuotteet perustuu mukavuuteen ulkoilu- ja outdoor-hetkissä. Merinovillasukista välikerrastoihin ja ulkoiluvaatteisiin laajentanut Smartwool on erittäin pidetty retkeilijöiden ja urheilijoiden keskuudessa.

TIMBERLAND

Timberland on tunnettu kestävistä ja muodikkaista kengistä. Brändi on saanut alkunsa työkenkien valmistuksesta, ja nykyään Timberland on yksi tunnetuista katumuotibrändeistä. Laatu, innovaatio ja intohimo luontoon näkyy niin ulkoilu- kuin vapaa-ajan valikoimassa. 

Klassikoksikin jääneet 6 Inch Premium Boot -kengät ovat brändin pidetyimpiä kenkiä, eikä suotta. Erittäin kestävät Premium Bootsit ovat tyylikkäät ja ajattomat, hehkuen Timberlandin historiaa.  

Brändin mallisto on täynnä trendikkäitä vaatteita, asusteita ja kenkiä – pitäen historian sekä työetiikan vahvasti mukana.