TEKNOLOGIAT

VECTIV

VECTIV – tie nopeuteen. Kenkäteknologia, joka tarjoaa vaivatonta
energiantuottoa. The North Facen urheilijoiden innoittamana brändin
suunnittelijat sekä asiantuntijat alkoivat uudelleen ajattelemaan jalkineteknologiaa.
VECTIV -teknologian uudistettu versio VECTIV 2.0 on vastaanottavaisempi ja takaa
optimaalisen tasapainon. Mukavuutta, keveyttä ja nopeutta jokaiselle polulle.

FUTURELIGHT

Suunniteltu suojaamaan, tehty hengittämään kuin toinen iho.

The North Facen kehittämä kalvo FUTURELIGHT™, tuo optimaalisen
hengittävyyden, kestävyyden ja vedenpitävyyden kuorivaatteisiin.
Nanoteknologialla tehty Futurelight-kalvo säätelee
ylimääräistä kosteutta hengittäen kosteuden materiaalin ulkopuolelle. Kestävä FUTURELIGHT takaa neljä kertaa pidemmän käyttöiän markkinoiden muihin kuoriin verrattuna. Suosiota saanut teknologia on pidetty niin urheilijoiden keskuudessa kuin
modernin matkailun parissa.

DRYVENT

Veden- ja tuulenpitävä DryVent, tarjoaa suojaa sään yllättäessä. Vedenpitävä kalvo hengittää ylimääräistä kosteutta. Teipatut saumat takaavat täyden suojan täältä. Kerroskalvojen vaihtoehdot on suunniteltu käyttötarkoitusta varten. Kuorikerroksista löydät 2L, 2.5L ja 3L -kerrokset.

FLASHDRY

Nopeasti FlashDry™ on suunniteltu toimimaan kuin toinen iho, eli hengittää erinomaisesti ylimääräisen kosteuden materiaalin läpi. FlashDry -teknologian ansiosta materiali kuivuu käden käänteessä ja pitää kuivana vaellushetkissä ja urheillessa.

UNTUVATÄYTE (RDS)

The North Face on sitoutunut edistämään eläimien hyvinvointia ja hanhen untuvan tuottamisen ja tuotantoketjun jäljitettävyyttä. The North Face on luonut Responsible Down Standard (RDS) -standardit edesauttamaan, että untuvatäytteissämme ei käytetä eläimen untuvaa jota on tarpeettomasti vahingoitettu, pakko-syötetty tai kynitty. The North Face on käyttänyt RDS-sertifioitua untuvaa vuoden 2015 syksystä. Vuoden päästä, syksystä 2016 lähtien kaikissa The North Facen tuotteissa on vain RDS:n mukaisesti tuottettua untuvaa.